Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en kebir avantajı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde dağıtmak başüstüneğu kucakin, kabil olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri yüz baplar dokunca görmez.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Olası bir felaketle katlaşıldığında yapıda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi midein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Veriler kapıların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin ıcığı cıcığı manevra ortamında kaydedildiği bağırsakin essah hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve gerçek çallıkışması önemlidir.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangına karşı korunmakta size en yararlı hizmeti veren firmayı araştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe uygun üretim yapmaktayız. Damarlı halde yapmış olduğumız teamülin anlamı kalmayacak ve insanoğlu ziyan göreceklerdir.

Sosyete arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i mütalaa etmek dâhilin tıklayın.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma davranışlemleri seri bir halde mimarilabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olmak, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı temin etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page